כאבים בצוואר- 9 חודשים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

16/04/2014 | 13:31 | מאת: ירוו

שלום. שלום שמי ירון , בן 25, ועברתי אירוע מוחי לפני שנתיים וחצי. נמצא בסופו של דבר שיש לי אפלה ואני צריך לצרוך מדללי דם מסוג קומדין או גלקסן . לפני כשנה לא הרגשתי טוב וביקשתי מהנירולוג שלי שיבדוק אותי(חשתי כאבי ראש מי גר נו ת נוראיות) והוא ביצע לי ניקור מותני. בני קו ר התגלה שיש לי עדיין לחץ גבוהה בראש ועברתי מקומדין לגלקסן. מאז הנ י קו ר אני חובה כאבי ראש בצוואר עד ך מאחורי האוזן. במשך שנה עברתי מאוטופד נירולוג המטולוג ואף אוזן גרון וכולם אומרים שאין לי כלום. צרפתי תמונה(היום 16/4/2014) של הוריד שנפוח לי כל הזמן והכאבים מאחורי האוזן. מקווה לעזרה מכם ... זה מאוד חשוב לי. http://postimg.org/image/mgdzimb3v/ http://postimg.org/image/6w6ls30zf/

17/04/2014 | 21:17 | מאת: ד"ר חן הלוי

ירום שלום, APLA לא אמור לגרום ללחץ גבוה ב LP והדבר תמוה בעיניי. אני מציע שתגיע למרפאת שבץ המח באיכילוב לבדיקה מעמיקה יותר של העניין. אין מה לשלוח תמונות מאחר והפורום לא מיועד לייעוץ פרטני.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח