הצד החיצוני של ירך שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/04/2014 | 21:22 | מאת: קלרוש

אני סובלת מבלטים בחוליות התחתונות של עמוד השידרה לכן יש לי כאבים באגן וברגלים, נאמר לי שכתוצאה מכך אני מרגישה נימול בשני היריכיים בצד החיצוני. לפני כשבועיים עשו לי זריקה בגב במרפאת הכאב. מאתמול יש לי שוב נימול בצד החיצוני של ירך שמאל כשבנקודה מסויימת (ממש באמצע הירך החיצונית) מרגישה שריפה/קור (לא יודעת ממש איך להגדיר זאת), זאת תחושה חדשה שלא הרגשתי עד עכשיו. מאיפה זה בא פתאום אחרי שבועיים יחסית טובים שהכאב פחת.

15/04/2014 | 22:23 | מאת: ד"ר חן הלוי

זוהי תופעה שלרוב קשורה לעצב תחושתי בירך ואמורה להיות שפירה. כמובן שצריך לבדוק אם אין בעייה כלשהי באגן או עמוד השדרה שגורמת ללחץ על העצבים ומשפיעה על שני הצדדים.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח