הפרעה בשווי משקל ותחושה במרחב

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/03/2014 | 09:55 | מאת: טל רוזו

שלום רב. אני בן 65, מעשן חצי קופסה ביום. סובל מיתר לחץ דם, מאוזן, סוכר תקין. מזה כמה חודשים יש לי תחושת קור באצבעות הידיים וכמה שבועות שיש תחושה לקויה - קושי להחזיק עט, לכפתר חולצה. כמו כן בשבועות אחרונים העירו לי שאני הולך בצורה מוזרה - כאילו זורק רגל. נבדקתי על ידי פיזיותרפיסט שאמר שהכוח שלי ברגליים תקין, אבל יש הפרעה בשווי משקל (לא הצלחתי לעמוד על רגל אחת בעיניים עצומות מעל 5-7 שניות). פיזיותרפיסט המליץ לי להיבדק ע"י נירולוג וכירורג כלי דם. מה זה יכול להיות? תודה מראש

31/03/2014 | 23:16 | מאת: ד"ר חן הלוי

זה יכול להיות כמה דברים. אני הייתי מתחיל בבדיקת נוירולוג לשלול הפרעה בצואר

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח