כאב ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

25/03/2014 | 14:50 | מאת: אבישי

יש לי כבר שנתיים כאב ראש שמוקל בשכיבה המצב מחמיר מיום ליום עשיתי צילום צוואר ואלו התוצאות: צ. ע"ש צוארי קיפוזיס פרדוקסלי בחלק עליון ללא שינויים ספונדילוטים משמעותיים וללא הצרות מרווחים בינחוליתיים הגדלה של זיזים רוחביים של C7 האם לפי התוצאות, הכאב ממקור צווארי? מה ניתן לעשות? האם זה יכול להיות בגלל צליפת שוט מתאונת דרכים קלה שעברתי? בתודה מראש אבישי

31/03/2014 | 23:14 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יכול לקבוע. אבחנת מקור כאב ראש היא לפרקים קשה ומורכבת ותמיד דורשת בדיקה נוירולוגית יסודית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח