כאבים וחולשה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

24/03/2014 | 11:20 | מאת: שרון

שלום דוקטור, בת 33, בריאה בדר"כ. בשבוע האחרון אני חשה תחושות מוזרות ביד שמאל. התחושות מורגשות לסירוגין והן: כאבים עמומים לאורך כל הזרוע, תחושה מוזרה בכריות כף היד, מן חולשה כזו לעיתים של היד, הכתף לעיתים כואבת. שאלתי היא האם תחושות אלו יכולות להוות תסמין למשהו נוירולוגי? האם היית מייעץ לראות נוירולוג / אורתופד / קרדיולוג? אודה לתשובתך.. אני ממש מבוהלת מהאופציה שהנ"ל קשור למחלה נוירולוגית כזו או אחרת.

31/03/2014 | 23:11 | מאת: ד"ר חן הלוי

יתכן ומדובר בלחץ על עצב או פריצת דיסק. במידה וזה לא חולף מומלץ לפנות לנוירולוג

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח