שיתוק זמני וגמגום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

20/03/2014 | 12:54 | מאת: שרון

שלום, ביתי בת ה25 היום חשה חולשה וסחרחורת. השכבנו אותה על המיטה ולפתע החלה לגמגם פיה התעוות והתעקם ולא היתה לה פתאום תחושה ברגליים ובידיים מן סוג של שיתוק. עשינו לה עיסוי כי בהתחלה אמרה שקר לה... ואחרי כ40 דקות היא חזרה לעצמה וכעת לאחר 3 שעות מהמקרה אין לה שליטה על הידיים הם רועדות עדיין. הנוירלוג שלקחנו אותה דחוף בהפניית רופא אמר שמדובר בלחץ או וירוס ושלח אותה הביתה. מה זה נראה לי לא אחראי . מה זה יכול להיות? האם באמת יש וירוס כזה ואיך אפשר לשלול ללא בדיקה מקיפה. אודה לתשובה דחופה.

31/03/2014 | 23:03 | מאת: ד"ר חן הלוי

אינני יודע במה מדובר ואין טעם בהשערות. אני מסכים כי היא זקוקה לבירור מקיף יותר

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח