הרדמות בידיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

18/03/2014 | 11:16 | מאת: עומר

שלום אני בריא בדר"כ למעט 2 בחט דיסק צוארי ובגב התחתון . אציין כי לפני מס' חודשים עברתי הסרת נגע שפיר בכף היד שהבדיקה יצאה תקינה. מאז הסרת הנגע יש לי הרדמות קלה ביד ימין . עשיתי בדיקת EMG שיצאה תקינה. בתקופה האחרונה הידיים נרדמות לי לפעמים בצורה חזקה מאוד . יש לי כמו תחושה של שיתוק או באצבעות או ממש שהידיים כאילו משותקות כמעט ואני בקושי יכול להזיז אותם . זה לא רק נימול אלא ממש כמו השתתקות של היד . אני בן 48 איזה בדיקות אני צריך לעשות ? ומה בכלל זה יכול להיות ? תודה רבה

18/03/2014 | 20:19 | מאת: ד"ר חן הלוי

התיאור שלך לא מכוון אותי לבעייה ספציפית. לעיתים תסמינים כאלו נגרמים על ידי תזוזת חוליות בצואר

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח