זרמים בראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

10/03/2014 | 14:41 | מאת: אג

שלום רב - בן 34. מאוגוסט 2013 במהלך הליכה ברחוב התחלתי להרגיש פתאום מעין זרמים בראש שגורמים לחוסר יציבות. כל כך נבהלתי שהזמנתי אמבולנס. מאז הם המשיכו בדרך כלל במהלך הליכה ברחוב או בקניון או במהלך פגישה לחוצה בעבודה או במהלך טיפול בילדים. בזמן מנוחה או מול המחשב הם לא מופיעים. (הפסקתי לשתות קפאין וזה צמצם אותם קצת) עשיתי בדיקת ראיה ויצא תקין, בלוטת התריס - תקין, בדיקות דם כלליות - תקין, אקו לב וארגומטריה - תקין. בדיקת נוירולוג תקינה (שלח אותי ל EEG) בכל אופן, חמישה חודשים לאחר מכן בינואר השנה החלו לי התקפי חרדה ואני מטופל היום בציפרלקס כבר חמישה שבועות. ההתקפים אמנם הפסיקו, אבל הזרמים בראש בזמן הליכה ברחוב או בזמן לחץ לא. השאלה שלי: מה יכולים להיות הזרמים האלה? האם יכול להיות שהם תסמיני חרדה או לחץ? ואם כן מדוע הם כה תדירים? אלו בדיקות צריך לעשות כדי לשלול דברים

16/03/2014 | 15:54 | מאת: ד"ר חן הלוי

מדובר בסימן מאוד לא ספציפי שלא מכוון אותי לבעיה נוירולוגית כלשהי

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח