הרגל ננעלת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/03/2014 | 17:25 | מאת: ציון

עברתי אירוע מוחי לפני כ 4שנים המיפלגיה ספסטית בצדשמאל ודיסטוניה כאשר אני בא לנעול נעל ,עצם המחשבה,,הרגל מתחילה להתכווץ ולהתעוות,, וכאשר נעלתי כל הרגל כאילו ננעלת ומתאבנת ולאחר זמן,,יש כאבים איומים

16/03/2014 | 15:48 | מאת: ד"ר חן הלוי

יש לך דיסטוניה שאופיינית לאחר אירוע. הטיפול הנכון הוא הזרקות בוטוליום.

17/03/2014 | 06:43 | מאת: ציון

אין לי בעיית בליעה מהשכן נוצר לי כיס זמני בוושט סמוך קיבה(סעיף סרעפתי?) אם אני לא פולט האוכל,,ריח של ניאגרה בוקע מגרוני וכדי למנוע דלקת וחיידקים עד שעה לאחר הארוחה אני פולט האוכל מהושט,,אני כעת בתת משקל

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח