כאבי פנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

04/03/2014 | 19:44 | מאת: אירה

שלום רב, לפני כחודש נפלה לי סתימה די גדולה מהשן האחורית בלסת תחתונה ונשאר חור גדול בקוטר כ3-4 מ"מ. לפני שלושה ימים התחלתי להרגיש כאבי פנים מתחת לעין, צמוד לאוזן ובתוכו, לפעמים כאבי ראש במצח, יש גם רגישות באזור השן הבעייתית. השן מגיבה לקור לסירוגין אך כשאני מנקה אותה עם קיסם אחרי האוכל, זה די כואב. הכאב בפנים הוא לא חזק, עמום ודי קבוע בעוצמתו, כמו כן העין בצד הזה לפעמים דומעת. הכאב בפנים לא מפריע לאכילה, צחצוח שיניים או כל פעולה אחרת בפנים. בהמלצה של רופא משפחה ביקרתי אצל נוירולוג, שאמר שהתיאור שלי לא כל כך מתאים לדלקת עצב המשולש, כי שם הכאב מסוג אחר והעוצמה אחרת. נכנסתי לאינטרנט לראות מה זה הדלקת הזו ומאז הפסקתי לישון, ממש מלחיץ והכל מקושר לגידולי מוח או ארשת נפוצה. השאלה שלי, האם התופעות שתיארתי מתאימות לדלקת בעצב המשולש? ואם בעיות בשן מסוג שיש לי יכולות לגרום לתופעות שתיארתי כמו כאבי פנים ועין דומעת? אני ממש בלחץ, נמצאת בהריון שבוע 35. ובלי שום קשר ממש נהרסו לי השיניים במהלך ההריון. תודה רבה.

07/03/2014 | 14:49 | מאת: ד"ר חן הלוי

כאבי שיניים יכולים לגרום לכאבים דומים. לא ברור לי הקשר בין ההריון ובין הרס השיניים...

07/03/2014 | 17:50 | מאת: אירה

ד'ר שלום ותודה רבה על התשובה. הבנתי שבהריון לפעמים נהרסות שיניים וציפורניים עקב מחסור בסידן.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח