חולשה ונירמול ביד שמאל למספר דקות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

24/02/2014 | 09:15 | מאת: אמנון

שלום רב, אני בן 67 בריא בד"כ, לוקח בקביעות דואודארט. אמש ישבתי בכורסה צפיתי בטלויזיה כאשר אני מפצח גרעינים ביד שמאל. לפתע הרגשתי שיד שמאל חלשה עם תחושה של הירדמות. הצלחתי להרים את היד למרות שזה היה קצת יותר קשה מהרגיל והצלחתי גם להמשיך לפצח את הגרעינים עם הפעלת יתר כוח. כל זה ארך כ - 3 דקות. נדמה לי שגם ברגל שמאל הייתה הרגשה דומה לזו של יד שמאל אם כי במידה שבקושי הורגשה. לא היו סימפטומים אחרים. מעולם לא חוויתי תופעה כזו. מה עלי לעשות? במידה וסימפטומים אחרים של שבץ מוחי מופיעים רק למספר דקות איך צריך להתייחס אליהם? מודה מראש על התשובות. אמנון

03/03/2014 | 13:11 | מאת: ד"ר חן הלוי

נשמע לי שעברת TIA (אירוע מוחי חולף). עליך לגשת בדחיפות לרופא המשפחה ולדווח על כך. הוא ישלח אותך למספר בדיקות כדי לוודא כי אין סכנה לאירוע מוחי רציני

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח