תנועות לא רצוניות בפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/01/2014 | 22:50 | מאת: סאמי

שלום דר אני בן 52, בד"כ בריא, יש לי תנועות בעפעפיים בעין ימין ובשפתיים תחתוניים (צד שמאל) מזה חודשיים לפחות. התנועות רבות וכמעת מתמשכות, יש לי כאבי ראש מאחור, אני לר רגוע, מרגיש קושי מסויים בדיבור, וירידת רוק בצד שמאל. אני מסתכל הרבה במראה ומפחד שאקבל שיתוק בפנים. עשיתי ct מוח והיה תקין, לרופת הרגעה לפני השינה. יש לי לחץ באוזניים ומרגיש מין דלקת באוזן שמאל (עשיתי בה הרבה כפתורים) מה עושים?

30/01/2014 | 23:08 | מאת: ד"ר חן הלוי

נשמע לי שיש לך תופעה הקרוייה hemifacial spasm . יש לה מספר סיבות שדורשות בירור מעמיק יותר ממה שעברת. הטיפול הוא הזרקות בוטוקס. פנה לנוירולוג לאבחון בהקדם

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח