שורף בקרקפת

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

29/10/2013 | 16:59 | מאת: יעל

היום בצהריים התחילו לי כאבי ראש לא רגילים. אני בדרך כלל סובלת ממיגרנות כאשר יש לו חוסר שינה, לא שותה הרבה וכאבי מחזור. היום החלו כאבים בקרקפת למעלה, כאילו מושכים לי את השיער מלמטה וכל החלק העליון כואב. עם הזמן זה ממש התחיל לשרוף לי ומדי פעם ההרגשה השורפת של ברזל מלחובן על הראש עוברת לחלק הקדמי של הפנים, למצח ומעל לעינים. שום דבר לא מרגיע את הכאב. האם עלי לרוץ להבדק? האם זה סימן למשהו שעלי לשים לב אליו? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי

31/10/2013 | 23:00 | מאת: ד"ר חן הלוי

תחושת שריפה בקרקפת שכיחה ובדרך כלל לא מדאיגה. אני מציע לך לחכות מעט. אם זה לא עובר לגשת לרופא שלך לבדיקה קצרה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח