דחוף,,,כאב בקרקפת הראש למעלה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

13/03/2013 | 17:43 | מאת: אהובה

שלום לד"ר זאת לא פעם ראשונה שאני מרגישה כאב חזק בקרקפת כאילו קיבלתי מכה ולא קיבלתי מכה, תמיד נקודתית באותו מקום ,והפעם גם באותו מקום ולאורך אותו מקום כאילו פס עבה בצד שמאל של כאב כמו מכה נכון שאני סבלתי ממיגרנות בעברי היום בת 60 וכבר לא סובלת ב"ה אך הכאב הנ"ל די מפחיד אותי מכיוון שאבי ז"ל ולהבדיל אלפי הבדלות אחי בן 62 עבר לפני שנה אירוע מוחי אז אם ניתן להרגיע אותי שלפחות זה לא זה וכן אני אדם שסובל מחרדות לוקחת רמוטיב ועכשיו הרבה פחות חרדות אבל לפעמים עדיין נלחצת כמעט מכל דבר תודה ותזכה למצוות

21/03/2013 | 21:14 | מאת: ד"ר חן הלוי

לצערי לא הבנתי במה מדובר. האם את סובלת מכאב בקרקפת? זהו אינו סימן מבשר לשבץ מח

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח