נימול קל בגוף

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

21/08/2012 | 12:04 | מאת: נועה

שלום רב, קצת רקע..אנחנו אחרי מעבר דירה די משמעותי, ולפני כניסה למסגרות (עבודות חדשות ומעון חדש לילד) ואני קצת לחוצה מהכל יחד.. ביומיים האחרונים אני חשה בתחושת נימלול קלה בצד שמאל. בפנים, ביד, ולפעמים בגב. היה לי נמלול בגב בהריון (לפני שנתיים, שנבע כנראה מתנוחות מסויימות של העובר) השאלה היא מתי יש צורך לבדוק את העניין של הנמלול? זה קצת מליץ אותי בנוסף לכל הלחצים האחרים שמסביב... (עוד רקע שאולי רלוונטי, לפני כחודשיים עברתי ניתוח, פיסטולה, בהרדמה מלאה..יכול להיות שזה קשור?...)

24/08/2012 | 16:32 | מאת: ד"ר חן הלוי

נימול בצד אחד של הגוף תמיד מעורר דאגה (בעיקר אם יש גם אלמנט של חולשה או קושי בהליכה). לחץ נפשי יכול לעשות תופעות דומות אבל אני מציע לך לא להזניח וללכת להבדק.

24/08/2012 | 17:56 | מאת: נועה

הייתי במיון, נבדקתי (לא ע"י נוירולוג) וההערכה הייתה שזה מלחץ והבדיקות היו תקינות. משהו מוזר קרה אחרי... הנימול עבר לצד ימין. כמעט ונלא מרגישה יותר בצד שמאל, אבל יש בחצי פנים וביד ימין... אני כבר לא יודעת מה לעשות...

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח