פרסונג' טרנר סינדרום

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

06/07/2012 | 19:09 | מאת: דני

שלום, אני סובל מפרסונג' טרנר סינדרום, ככל הנראה ה"גרסא" הגנטית, זאת הפעם השניה שאני סובל מהתופעה (פעם ראשונה כתף שמאל, היום כתף ימין). הארוע הראשון היה לפני כשנתיים, והחלמתי לחלוטין לאחר שנה. הארוע האחרון פרץ כחודש לאחר מחלת הנשיקה. שאלתי היא האם קיים סיכוי שהגב התחתון והרגל שלי מעורבות בכל הסיפור הזה? אני סובל מספר שבועות מכאבי גב וברך, והשרירים ברגל שמאל ובכף הרגל קופצים לי מדי פעם, לא זכור לי על חבלה או תנועה לא טובה שעשיתי ואני כבר לא יודע מה לעשות. ביקרתי אצל 2 נוירולוגים מומחים, הבעיה היא שהמחלה הזאת מאוד נדירה ואני לא הצלחתי למצוא נוירולוג שמומחה בתופעות הקשורות למחלה הזאת, ולכן לא קיבלתי תשובות חד משמעיות. אציין שאני בן 22. תודה.

06/07/2012 | 22:21 | מאת: ד"ר חן הלוי

זו אכן שאלה קשה. אני מציע לך לפנות לפרופ' ויויאן דרורי במרפאה נוירומוסוקולרית באיכילוב מאחר והיא מומחית לעניין.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח