ערפול מוחי ניתוק וסחרחורות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

14/07/2011 | 19:02 | מאת: יפית

אני סובלת מתופעות מוזרות של תחושת עירפול במוח, סחרור, או לפעמים תחושה כאילו המציאות מעומעמת יותר, רחוקה, או במקרים נדירים מן סיטואציות שאני יכולה להבין דברים לוגית, אבל משהו ממני כמו מנותק או לא באמת קולט את המציאות. בתקופה האחרונה התופעות התגברו, הרבה פעמים הן באות בתגובה למשהו אבל לפעמים אין להן סיבה שאני יכולה לראות. הייתי מאוד שמחה לדעת מהם כל התופעות האלה ומה אפשר לעשות איתן, כי הן מפריעות לי.. תודה רבה!!

14/07/2011 | 22:19 | מאת: ד"ר חן הלוי

יתכן ומדבור בתופעה של "דה ראליזציה" שיכולה להיות אאורה של התקף אפילפטי

14/07/2011 | 23:16 | מאת: יפית

תודה על התשובה המהירה! מעולם לא היתה לי אפילפסיה... האם זה אומר שאני עולוה לקבל התקף? מדובר בתופעות שהולכות ובאות, הרבה פעמים במצבים מסוימים ולפעמים סתם. האם תוכל לפרט יותר?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח