מכובדי-בבקשה , דחוף !

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

15/10/2010 | 18:00 | מאת: רן

מכובדי ! אבי בן 69 שוחרר לאחר אשפוז של חודש בה טופל עקב זיהום במסתם הלב. במהלך האשפוז נפל , נחבל קשה בראשו ופיתח דימום מוחי .... לא נותח , פגיעה באונה הפרונטלית והימנית ,לא נשאר עם נכויות גפיים . אקצר מאד ע"מ לא להכביד - עייף מאד , חלש מאד מאד עד כדי קושי בעמידה זקופה והליכה , קיים פציאליס לסירוגין ואף כשהולך "סוחב שמאלה". בלילות בריחות שתן רבות . האם הקליניקה מתאימה לטראומה והאם יש צפי שיפור ?? סי טי בשחרור הראה תחילת ספיגה .

16/10/2010 | 11:41 | מאת: ד"ר חן הלוי

הקליניקה מתאימה. לגבי הצפי אינני יכול לומר מבלי לבדוק את אביך ולראות את הצילומים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח