תוצאות בדיקת MRI מוח

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

19/11/2020 | 15:22 | מאת: רובי

שלום אובחן אוטם לקונרי ישן בגובה של גרעיני בסיס משמאל. יכול לגרום לארוע מוחי ? משפיע בנהיגה ? בתודה מראש רובי

אם לא היה שבץ מוחי סימפטומטי לא משפיע על נהיגה. התיאור ההדמייתימתאר שבץ מוחי לקונרי ישן שככל הנראה אירע ללא סימפטומים - "אירוע מוחי שקט"

23/11/2020 | 21:12 | מאת: רובי

ראשית, תודה על המענה המהיר. לאור תשובתך, לא ברור מדוע הניורולוג לא כתב אבחנה חד ערכית ולמעשה השאיר אותי בסימן שאלה ואף רשם לי המשך כדורים נגד פרכוסים ( דפלפט ) ואספירין. במשך תקופה טרם הארוע הייתי נתון במתח רב בעבודה, עד כדי מיחושים ביד שמאל ובחזה. וכן, כשבוע-שבועים טרם ארוע הפרכוסים חוויתי ארוע לא פשוט בעבודה שיתכן והיה "הקש ששבר את גב הנמל" (רעייתי וכמה מעמיתי לעבודה סבורים כך ). האם לדעתך מתח רב ומתמשך אכן יכול לגרום ארוע כנ"ל ?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח