רעש פתאומי באוזן שמאל וחולשה קלה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

12/09/2020 | 22:37 | מאת: ריקי

בת 70. לפני חודש חוויתי רעש פתאומי באוזן שמאל וירידה דרסטית בשמיעה. גם במכון שינה. בבדיקת MRIמוח ,הערה שהרופאה לא מבינה כדלהלן: "יש לציין שה sta בצד השמאלי גדול במיוחד אם כי ללא הדגמה של שינויים דלקתיים ברקמות הסמוכות ." בבקשה התייחסות לפשר ההבחנה הזו. תודה

לצערי לא ניתן להתייחס מבלי לראות את ההדמיה. מומלץ להגיע להערכה רפואית מסודרת

13/09/2020 | 12:50 | מאת: ריקי

בהמשך לשאלתי, אשמח לפענוח דיסק MRI שברשותי . איך ניתן לקבוע תור אצלך? תודנ

אתר בילינסון המרכז למניעת שבץ

13/09/2020 | 21:55 | מאת: ריקי

לידיעה חקרתי וגיליתי ש STA זה The Superficial Temporal Artery is a terminal branch of the external carotid artery. מוכר לך סיפור של טמפורל ארטריטיס?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח