כאב ורדום ראש בצד שמאל

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

11/08/2020 | 10:48 | מאת: אבי

שלום רב לפני 6 חודשים עברתי ארוע מוחי, עד היום אני מרותק לכסא גלגלים והליכון. אני סובל מאזור רדום בצד שמאל של הפנים, כאב בעין, הרגשה של אוזן סתומה. יש מרפא לבעיה של או שהיא תוצר לוואי לאירוע המוחי שעברתי תודה

נשמע שזה תוצר לוואי של האירוע שעברת, זה יכול להשתפר במוחדשים הקרובים אך אם לא מדובר בכאב שאפשר להשתלט עליו עם תרופות לכאב נוירופתי, אין כל כך טיפול למצב המתואר. בכל מקרה שווה להיוועץ בנוירולוג מומחה לכאב ראש המצוי היטב בשינויים הנירולוגים לאחר שבץ ואולי יוכל לתת פ יתרון

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח