בדיקות eeg פתולוגיות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

24/07/2020 | 15:38 | מאת: אביטל

בת 37. מזה מס'שנים נמצאת במעקב נוירולוגי בשל מיגרנות קשות ובדיקות eeg פתולוגיות. בעבר נכתב לי שנצפו התפרצויות כלליות של זיז גל עם אמפלטודה מקסימלית, נצפתה פעילות אפילפטיפורמית, והפעם נכתב לי שישנה פעילות אריטטיבית/גלים אריטטיביים. הוצעו לי מס' טיפולים כגון: טופמקס, דפלפט כרונו וכו'. עד עכשיו העדפתי לא לקחת טיפול ורק נשארתי במעקב צמוד. אשמח לדעת מה המשמעות של פעילות אריטטיבית? על מה מעידה?

זו פעילותצ הדומה לפעילות אפילפטירפומית ונשמע שמדובר בביטוי קרוב לביטי החשמלי שהיה עד כה. יש לגשת לבירור נוירולוגי ולנסות להתאים טיפול נוגד כיפיון ונוגד כאבים

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח