שאלה אחרונה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

09/07/2020 | 22:04 | מאת: שושי

תודה על תשובות קודמות! אשמח לשאלה אחרונה... אני בתהליכים לחפש רופא שבץ כמו שהצעת... חשוב לי לאמר שלא נוירולוג של אותי ל MRI אלא אנדוקרינולוג בגלל מיקרואדנומה קטנה בהיפופיזה. אני לקראת ניתוח חוזר של פילונידלי סינוס (הפצע לא נסגר לי כבר שנה וחצי) והמנתח ביקש אישור אנדוקריני לניתוח ולכן עשיתי MRI. המנתח ראה את תוצאת ה MRI והוא מבקש עכשיו אישור נוירולוגי לניתוח. האם לדעתך הנוירולוג יאשר לי את הניתוח במהירות או שירצה שאעבור בדיקות לפני שיביא אישור? אני מעדיפה לעשות את הבירור הנוירולוגי המלא אחרי הניתוח ולא להתעכב עם הניתוח הזה עוד... ולפי מה שהבנתי אין קשר בין הרדמה כללית לממצאים שנמצאו ב MRI ורוצים את האישורים האלו בשביל כסתחים.... אשמח לשמוע דעתך לגבי קושי להוציא אישור לניתוח... תודה...

אני מניח שירצו דופלר קרוטידים לפני אישור לניתוח, מדובר בבדיקה פשוטה וזמינה

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח