קושי בפענוח תמונה שלא עקב בעית ראיv

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

01/01/2020 | 10:39 | מאת: קרטון

בן71, לחץ דם מאוזן נמוך, סוכרת עד כה פחות מ-100 חלאחרונה 105 ולקראת בדיקה חוזרת, שומני דם מאוזנים, מטופל זמן רב נגד הגדלה שפירה של הערמונית ונגד רגיזות של שלפוחית השתן. בימים האחרונים קושי בהבנת הכתוב: על כל מילה עלי להתרכז כדי להביר את המשמעות שלה ולכן הקריה מאד איטית ומייסרת. קודם לכן הקריה הייתה מהירה ושוטפת. בהבנת הנשמע לא חל כל שינוי. מה דעתך ?

03/01/2020 | 21:32 | מאת: מישהו

זה יכול כלום, ויכול להיות סימן לאוטם קל במוח. תסע למיון. בדרך כלל באוטם קל אין טיפול אבל האבחנה חשובה. Mri, כי אם אכן זה אוטם קל, צריך להבין למה, כדי למנוע ארוע חמור יותר בעתיד.

מסכים עם המגיב הקודם כי יש לפנות למיון כדי להבין האם מדובר בבעיית ראיה, בעיה בהבנת שפה או במקור אחר.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח