נימול בראש+ ראייה לא חדה + התכווצויות שריר בפנים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/10/2019 | 22:51 | מאת: ולנטין

סובל כבר חצי שנה מהמצב הזה: נימול בראש שמאוד דומה להרגשה כשרגל או יד נרדמות רק בראש וזה כל הזמן ככה. וראייה שהפכה להיות לא חדה וגם כן באופן קבוע בלי שום שיפור לרגע. מהבדיקות עברתי CT ראש וצוואר (בלי חומר ניגוד) שיצאו תקין. דופלקס צוואר יצא תקין. גם הנוירלוג בדק אותי עם הפטיש ואמר שאין כלום ומשום מה לא שלח לMRI או בדיקה אחרת. הרופאת משפחה שלי שלחה אותי לפסיכיאטר למרות שאין לי שום עבר פסיכיאטרי או טראומה כלשהי. אני ממש מיואש וחסר אונים אחרי כל כך הרבה זמן במצב הזה. מבקש עצה איך להמשיך לפעול מפה ולמה התסמינים האלו דומים?

מאחר והינך עדיין תסמיני ונראה כי להבנתך לא קיבלת מענה מספק מהנוירולוג המטפל אני מציע לפנות לחוות דעת נוספת.

04/11/2019 | 19:34 | מאת: ולנטין

נסיתי ללכת בעבר לעיסוי רפואי על ידי מסאז'יסט מקצועי וזה עזר לי להרגיש טוב יותר לזמן קצר, אפילו הראייה השתפרה לכמה שעות. זה לא יכול להצביע על כיוון כלשהו?

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח