נימול בראש במשך חודשיים

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

25/06/2019 | 13:33 | מאת: ולנטין

שלום. מזה חודשיים הראש שלי נימול. ממש תחושה כאילו הדם לא מגיע לראש בצורה תקינה. זה גורם לי לסחרחרות ולתחושה רעה. וזה לא משהו שמגיע בהתקפים אלא ממש מרגיש ככה כל הזמן בלי שיפור או החמרה. הבדיקות דם בקופת חולים היו תקינות לגמרה. ברור לי שאי אפשר לקבוע כלום על סמך מידע זה אבל אולי רק תוכל לתת ניחוש במה יכול להיות מדובר? עוד על עצמי: אני מעשן. בחורף עברתי דלקת ראות קשה שהחלמתי ממנה רק אחרי כמה אנטיביוטיקות שונות.

27/06/2019 | 09:46 | מאת: ולנטין

מוסיף שמאז התגובה גם עברתי CT מוח וצילום חזה. לא מצאו שום דבר חריג באף בדיקה

חשוב להבין מהו הפיזור האנטומי המדויק של התחושה המתוארת וכמובן לבצע בדיקה נוירולוגית. לאחר הביקור אצל נויורלוג יהיה ניתן להבין האם יש מקום לבירור נוסף.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח