ורטיגו/סחרחורות בעת הליכות

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

27/05/2019 | 12:30 | מאת: אחד העם

לאחרונה עשיתי בדיקת CT מוח במאיר, בעקבות סחרחורות וורטגו שחוויתי במהלך הליכות שאני עושה כל יום. קיבלתי השבוע את הסיכום (את הבדיקה עשיתי בעשירי לאפריל). רציתי לשאול ,מה הכוונה ב"שינויים איסכמיים פריוויונטריקולרים יותר באזור אוקסיפיטו-פריאטלים מימין" ? אודה לכל מי שיבהיר את המינוח. הערה, עברתי ארוע מוחי לפני שבע שנים.

לא ניתן להתייחס לפענוח בדיקות הדמיה מבלי להתבונן ישירות בדיסק ההדמיה. באופן כללי שינויים איסכמיים נוצרים על רקע הפרעה בזרימת הדם לאזורים שונים במח למשל במחלת כלי דם קטנים. עליך לשוב לרופא המפנה עם תוצאות ההדמיה.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח