תוצאות MRI ראש

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/04/2019 | 06:01 | מאת: סיגלית

עקב טעם לא טוב בצד שמאל של הפה מזה מספר חודשים, נעשה לי אם אר איי, להלן הממצאים: חדר המוח, החללים התת-עכבישים,הסולצים והציסטרנות הבזליות, הודגמו מורחבים במידה קלה, סימטרית, ללא עדות לסימני לחץ. הודגם עיבוי ניכר של רירית הקונכות הנזליות התחתונות משני הצדדים והאמצעיות משני הצדדים וקונכה בולוזה בקונכה הנזלית האמצעית משמאל. יתר הדברים תקינים. מה זה אומר??

22/04/2019 | 07:27 | מאת: סיגלית

לא ציינתי עוד ממצא: בסדרת ה FLAIR הודגמו מספר מוקדים היפראינטנסים קטנים בחומר הלבן היכולים להתאים למוקדים לא ספציפיים או שינויים איכסמיים כרונים קלים של החומר הלבן

יש צורך להתבונן ישירות בדיסק ההדמיה וכמובן לקבל רקע רפואי מלא ולבצע בדיקה נוירולוגית. אני מציע לחזור עם התוצאה לרופא המטפל.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח