תחושה של רפיון בעמידה

דיון מתוך פורום  שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח

22/04/2019 | 01:11 | מאת: ג

ד"ר שלום וחג שמח, היום קרה לי מקרה מוזר שבו קמתי ממצב של ישיבה לעמידה ופתאום הרגשתי רפיון בשרירי הרגלים ובמיוחד ביד ימין . כאילו כמו סוג של רעידה ושהיא נופלת למטה . אני מאובחן עם השימוטו ולעיתים אני מרגיש מעט כמו לחץ ממש קטן מתחת לחזה בצד שמאל שאני לא יודע אם זה דורש התייחסות או שיותר נדמה לי שזה לחץ.. בכל אופן אשמח לשמוע את דעתך תודה

אני מציע להתיעץ עם רופא המשפחה או הנויורלוג המטפל. חשוב להבין את משמעות התלונה ולבצע בדיקה גופנית.

מנהלי פורום שבץ מוח ומחלות כלי דם של המוח