עזרה בבקשה.

דיון מתוך פורום  הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות

01/03/2012 | 12:03 | מאת: שרה

שלום רב. יש לנו ילדים , אך אני בת 35 ומנסה להרות מזה שנתיים. במהלך שנים אלו, היו הפלות חוזרות בשבועות הראשונים, הריון חוץ רחמי - חוזר שהוביל לכריתת חצוצרה. לאחר כריתת החצוצרה לא הצלחתי להיכנס להריון. בין היתר נבדקה קרישיות יתר - שיצאה תקינה. והיסטרוסקופיה- גם תקינה. בצענו שנינו בדיקת קריוטיפ. לבעלי- Xy,46 לי- qh+16, qh+9,xx,46 מה עלינו לעשות כעת? האם הפרייה חוץ גופית - יכולה לעזור לנו? תודה רבה. על העזרה והנכונות

02/03/2012 | 18:47 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשרה שלומות, לאור ממצאי הקריוטיפ שלך מומלץ לערוך ייעוץ גנטי, אשר ייתן מענה אם יש צורך בביצוע הפריה חוץ גופית יחד עם בדיקה גנטית של העוברים (PGD). בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל ** הכנסי לדף הפייסבוק של מרפאת פרופסור דב פלדברג למידע לגבי טיפולי פוריות ** נייד 050-8481909 ס' מנהל ביה"ח לנשים, בי"ח בילינסון הרצליה מדיקל סנטר (HMC)

מנהל פורום הפריה חוץ גופית ותרומת ביציות