חום במשך שבוע

דיון מתוך פורום  שפעת

26/10/2010 | 20:52 | מאת: אנה

שלום, כבר שבוע ימים יש לי חום שך 37.5 (בבוקר) שעולה במשך היום ל-38.5 ואח"כ שוב יורד. אני משתעלת (יבש) וכל היום על אקמולים לפי המלצת הרופא. מבדיקת דם התברר כי לא מדובר בCMV וגם לא בEBNA. מה שכן רואים זה שיש דלקת כלשהי. הרופא נתן לי 5 ימים של זינט ואני נמצאת אחרי יומיים ללא שינוי משמעותי בחום. סימנים נוספים: עייפות (לא כל הזמן), עיניים כבדות ואדומות, כבדות עד כדי כאב ראש אחורי (לא תמיד), הגוף לפעמים קצת כואב. האם אני אמורה לחכות להשפעת האנטיביוטיקה? יכול להיות שיש משהו פשוט שנמשך כל כך הרבה ימים?

שלום אנה, לממחלה המתוארת בשאלתך יכולות להיות סיבות שונות, לרבות זיהומים נגיפיים שאינם מגיבים לאנטיביוטיקה. אין ביכולתי, על סמך הנתונים שסיפקת, לאבחן את המחלה הזו או לחזות האם האנטיביוטיקה שאותה את מקבלת מסייעת בהחלמה ממנה. המלצתי- המשך מעקב רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת