אשמח לעזרה :) כי לא יודע מה לעשות ..

דיון מתוך פורום  שפעת

31/05/2018 | 21:28 | מאת: דניאל

שלום שמי דניאל עשיתי בדיקות דם לנגיפים ואני לא יודע מה הם אומרים אשמח עם תסבירו לי מה הם אומרים והעם הם מסוכנים איך לטפל בהם . תודה hav ab igg_igm reactive 68.17miu\mL hb surface ab 17.83 reactive miu\mL cmv ab igg 110.8reactive au\mL EBV EBNA AB igG 600(pos;<20 U\ML אשמח לעזרתכם תודה ::) דברתי עם הרופא משפחה שלי לא הבנתי אותו בכלל !!בגלל זה אני שואל אותכהם

שלום דניאל, לא ברור לי משאלתך מדוע ביצעת את הבדיקה. כמו כן לא ידוע לי האם חוסנת בעבר כנגד הפטיטיס A והפטיטיס B. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום שפעת