האם אני אנורקסית או בולמית?

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/02/2011 | 15:46 | מאת: לימור

הגובה שלי הוא 1.65 ואני שוקלת 49 האם אני אנורקסית? וניסיתי לאכול המון אבל לא הצלחתי (לא הרגשתי או הייתי רעבה)... ויש לי חלק מהתסמינים של התופעה הזו: כאבי ראש סחרחורות, רצון להקיא, כאבי בטן ואפילו אני לפעמים מרגישה שיש לי כאבים בחזה... מה עושים אני מפחדת שזה יחמיר.. הורי יודעים על זה והם מאוד מחריכים אותי לאכול. מה עושים?! אם אפשר אני ישמח לקבל את התשובה באתר הזה (מטעם סיבות אישיות...) תודה מראש.

שלום לך קשה לדעת ממה שאת כותבת האם את סובל מהפרעת אכילה (שהבסיס שלה הוא פחד לעלות במשקל), או שאת חשה חוסר תיאבון מסיבות בריאותיות או מסיבה נפשית אחרת (כגון חרדה) שיכולות להתאים לתסמינים שציינת. התסמינים שציינת חייבים בראש ובראשונה בדיקה של רופא משפחה על מנת לאבחן ממה את סובלת ולשלול סיבה רפואית לפני שמניחים שקיימת סיבה נפשית לתחושות שלך. פני אל רופא המשפחה בהקדם לבירור כללי, תארי לו את הסמפטומים שלך, בצעי את הבדיקות שיתן לך והמשיכי משם. אם הרופא יתרשם שאת תקינה מבחינה בריאותית ושהבסיס לסמפטומים ולחוסר התיאבון הם נפשיים- את מוזמנת לחזור ולהתייעץ כאן. בהצלחה! גיילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית