בולמוסים וצמות

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

21/07/2016 | 23:24 | מאת: א

היי. שמי א בת 32. וכבר 12 שנה סובלת מהפרעות אכילה של 12 קילו למעלה ומטה. שנמשך שנה. ב3 חודשים מעלה 12 קילו ונשארת שם שנה. וב3 חודשים יורדת ונשארת שנה. לפני שנה הגעתי למצב של כמעט אנורקסיה 47 קילו . 1.62. היום אני שוב ב12 קילו יותר. אני בהתקפים של בולמוסי אכילה כבדים. רק מחכה להגיע הביתה מכל היום להיות לבד לתקוע את כל הבית . (מגיע ל3000 קלוריות גם באותו בולמוס) ולשבת על הספה. מה שקורה לאחרונה שיש לי ריפלוקס הקאתי... עולה לי האוכל. ורק אז אני נרגעת. למחרת אני קמה ועושה ספורט בטירוף!! צמה כל היום. עד צהרי היום שאוכלת עם קולגות ארוחה קטנה ומחכה לרגע שאגיע הביתה וחוזר חלילה. הבעיה שיש לי דפיקות לב מואצות. זעה מוגברת ודופק גבוה בתום הבולמוס. יש לנו עבר של לב וסכרת משפחתי. אני חייבת עזרה בהולה. אני בבהלה ואי שליטה מוחלטת. טופלתי בעבר בפסיכולוגים/ פסיכאטרים/ מכון טל/ נאטורפטים/ מכבי הפרעות אכילה. והכל חזר. ושילש את עצמו בעוצמה!. אין לי כסף ללכת לטיפול אחד על אחד. ואני לא יודעת מה לעשות???? זקוקה לעזרה.

אין מנוס לדעתי מהצורך שתקבלי טיפול רגשי טוב. את יכולה לרשום לי את מקום המגורים שלך? אוכל להפנות איתך..

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית