אכילת לילה אצל מתבגר

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

13/10/2014 | 00:50 | מאת: אילנה

שלום רב, אני ממש במצוקה, לא יודעת איך להתנהל. יש לי בן 13, אוכל בלילות כשאני נרדמת. כשאני מגישה את הארוחת ערב, בשעה 19, הוא טוען שהוא לא רעב אבל אחר כך בלילה, בסביבות חצות, אני שומעת אותו קם, בהתחלה היתי מבליגה, אך הוא מאד אבל מאד שמן, הוא הולך למטבח, מכין לו אוכל בצלחת, הולך לחדר, אוכל ואת הצלחת מחביא מתחת למיטה. אני חסרת אונים, לא יודעת איך לעצור את הבולמוס האדיר שלו, ואת האכילה בלילות שזה לא עוזר בכלל. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על פתרון מועיל!!!!!!!!!!

אילנה שלום, אכילת לילה היא פעמים רבות תופעה המלווה בעיות רחבות יותר הקשורות לאכילה. אם היית מתארת מצב שבו קיימת אכילת לילה אצל בנך ולא היית מתארת השמנה קיצונית, אולי היה ניתן להתעלם ולחכות עם זה תוך מעקב איך התופעה מתפתחת, אולם על פי תאורך המצב מצריך בדיקה וטיפול. האם בנך ישתף פעולה עם טיפול? האם הוא פנה אליך בענין? לא כתבת מספיק לגבי הרגלי האכילה שלו בכלל ומה עשיתם אם בכלל עד עכשיו.את מוזמנת לכתוב לי פה בפורום או בהודעה אישית או טלפונית כדי שאוכל להמליץ לך ולייעץ. 052-4491234

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית