5 שנים סובל מריח יובש וטעם מר בפה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

11/11/2018 | 09:18 | מאת: יומי

היי, אני חייל בן 20, סובל כבר 5 שנים מטעם מר בפה, ריח רע ויובש בפה שמלווה אותי 24/7. באזרחות ביקרתי אצל רופאים רבים ואף אחד לא מצא את המקור לבעיה. היום אני יודע ובטוח כמעט במאה אחוזים שהבעיה נובעת ממחלה או חוסר תקפוד או זיהום כלשהו שיש לי בגוף או באחת המערכות ואני יודע גם שאני נורא רגיש לאוכל ואחרי שאני אוכל סוכרים ופחמימות הטעם מוגבר. 5 שנים שאני חי בחוסר ביטחון בפני אנשים עקב הטעם והריח, המחלה הזו הורסת לי את החיים וגורמת לי לאבד שפיות. המערכת הצבאית עושה ממני צחוק ומסרבת לעזור. בבקשה אם באפשרותך לעזור לי ולייעץ לי אילו בדיקות לעשות ,לאילו רופאים לפנות או מה עליי לעשות אני יותר מאשמח. תודה מראש

שלום לך יומי. ריח רע מהפה עלול לנבוע מכל מיני סיבות פיזיולוגיות. אולי יובש בפה, אולי סוגי מזון, אולי בעייה כלשהיא בחניכיים, אולי בעיות בדרכי העיכול שהו יחסית נדירות למיטב ידיעתי. . רצוי שתפנה לרופא פנימי טוב או רופא משפחה טוב שיכול להפנות אותך לבדיקות הנדרשות. את מצב החניכיים בדקת? איך הרגלי צחצוח הפה אצלך?

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית