אכילת יתר אצל ילד

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

20/06/2013 | 21:24 | מאת: עינב

שלום רב, בני בן 9 יש בעיה של חוסר תחושת שובע כתוצאה ממחלה שפגעה בויסות הרעב כשהיה תינוק. ניסינו המון דברים, תרפיות, תרופות, ושום דבר לא עזר. האם יש לך רעיון למשהו שיכול לעזור לו? תודה

שלום לך. נשמע מצב מתסכל לשני הצדדים. יש לי כל מני מחשבות אבל לשם כך אצטרך לשמוע בפירוט מה הנסיונות ששעשיתם עד כה. אם תרצי תוכלי לשלוח לי את הפירוט למייל [email protected] בפרט ארצה לשמוע האם היה ניסיון קוגניטיבי התנהגותי, ניסיון ליצור התניה באמצעות גורם חיצוני או שימוש בביופידבק. בנוסף למייל אלי אנא פני גם לפורום הפרעות אכילה אצל ילדים בניהול הרופאה ד"ר הדס אבני http://www.doctors.co.il/forum-3540 מחכה לשמוע ממך! גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית