בולמיה

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

31/05/2013 | 21:41 | מאת: מעיין

שלום אני בת 18 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני תמיד הייתי מאוד רזה ,אף פעם לא התאמצתי בשביל זה והייתי אוכלת מה שבא לי. ואז בגיל 14 בערך בכיתה ח' התחלתי להשמין אף אחד לא ראה שינוי אצלי רק אני זה היה ב3 קילו 4 5 כל פעם קצת והתחלתי לעשות דיאטה והצלחתי ממש יפה,יש לי הפרעת קשב וריכוס ומכיתה ח התחלתי לקחת קונצרטה אבל הקונצרטה לא עשתה לי טוב אבל הייתה מדכאת לי את התאבון, התחילה לי אובססיה מטורפת לכל קלוריה וקלוריה הייתי מדגמנת וזה גם הכניס לי ג'וק מטורף לראש להיות הכי פרפקט שיש אז פשוט יצאתי מהעולם הזה בלית ברירה. ניסיתי את כל הכדורי קשב האפשריים שיעשו לי כמה שפחות תופעות לוואי(שלא יעשה דיכאון כי יש לי נטייה) וכמה שיותר מדכאות רעב אני כבר לא זוכרת עם הפסקתי עם הכדור באותם שנים או לא אבל מגיל 15 וחצי בערך נחשפתי לכדור בשם אדרל הוא עושה לי טוב מרכז אותי מוריד לי תאבון משאיר אותי עם רגליים על הקרקע הבעיה היא שעם אני לא לוקחת אותו אני משמינה היה לי טיול שנתי 6 ימים והעלתי 5 קילן אני לא מצליחה לשלוט בעצמי ןכל מה שאני חושבת עליו זה אוכל שחכתי לציין שהייתי בולמית כשנה בכיתה ט'. כמובן שהפסיכאטר והורי יודעים הכל ועושים הכל בשבילי אבל אני פשןט לא רןאה איך אני יוצאת מההפרעת אכילה שום משקל לא מרצה אותי אני תמיד רוצה עוד לרדת.. זה הסיפור בקצרה רציתי לדעת עם יהיה לך עוד פתרון.. תודה רבה

מעיין היקרה. כמובן שיש עוד פתרון! עלייך לקבל טיפול בשיחות הממוקד במצב של עיסוק במשקל והפרעות אכילה. יש רשימת אפשרויות לקבלת טיפול זה מתאריך 20.3 עדכני אותי אם את זקוקה לעוד סיוע ממני. להשתמע, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית