בעיות אכילה ונזקים של הרגשות של אחרי

דיון מתוך פורום  הפרעות אכילה ואכילה רגשית

28/12/2012 | 21:34 | מאת: ליאור בניון

אז ככה הייתי שוקל 95 לבין 90 ובמשך שלוש חודשים הורדתי והגעתי ל66 קילו,איך הורדתי? כול יום הייתי רץ 3 קילומטר לבין 4 קילומטר חאיר הריצה מכון כושר וכול היום לא אוכל כלום כלום ממש כלום הייתי עושה לעצמי שביתת רעב יום יומית הייתי שותה הרבה מים הרבה ומדיי פעם אכל טונה או ביצה משהו שיש בו ברזל וכו אבל זה היה ממש לעיתים רחוקות. ולבסופו של דבר אני חושב שגרמתי לעצמי נזק שכך כול דבר שאני אוכל אני מקיא אותו וגמרתי לזה לסגר של הקיבה שלי והרגלתי אותה לא לאכול כלום כול דבר קטן שאני אוכל אני מרגיש שהבטן שלי היתנפחה ותחושה של השמנה ואז אני הולך להקיא פשוט ככה ואז ניהיה לי יותר גרוע התחיל להיות לי מין תחושות כאלה שבאות אלי כול יום כמה פעמים ביום זה יכול גם מהבוקר וכול שעה של יום איך ההרגשה? תחושה של אני לא מרגיש אל אמא שלי כלום לא אל החברה שלי לא לדודים לא לאף אחד אני מרגיש תחושה שלא באלי כלום והעצבים שלי מי כול דבר ניהיה לי עצבים ???אני רוצה לדעת עם זה מהאכילה או שזה קשור למשהו אחר?????

שלום לך ליאור. נשמע שהנפש שלך התישה את הגוף והגוף התיש את הנפש. קשה להפריד בין שני החלקים. התחלת לרדת במשקל כנראה כי היה לך רע, וההרגשה הזו הביאה אותך לירידה קיצונית במשקל שגם היא עושה רע. אתה זקוק לפנות בדחיפות לבירור רפואי אצל רופא המשפחה ולטיפול פסיכולוג. חשוב שתתחיל אצל רופא המשפחה שלך כדי לבדוק אם יש נזק גופני. בהודעה מתאריך 19.9.2012 יש רשימה של מקומות מתאימים לטיפול כזה, וחלק גדול מהם בחינם ואליהם תוכל לפנות לאחר ביקור אצל רופא המשפחה. בהצלחה, גילי

מנהלי פורום הפרעות אכילה ואכילה רגשית