RBB Block + Chest Pain

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/10/2016 | 21:59 | מאת: א.ר

שלום רב, בן 37. ברקע, רפלוקס אזופגיאלי ויתר כולסטרול. מטופל בנקסיום וליפיטור 40 מ"ג. החלו להופיע במשך יומיים כאבי ממוקדים בחזה צד שמאל המופיעים לסירוגין (באים ונעלמים), ללא הקרנה וללא תסמינים נוספים. ביצעתי אק"ג, אשר פוענח כתקין, ללא איסכמיה. אך נמצא RBBB. פעם ראשונה שאובחן חסם הולכה זה ולא ידוע עליו מאקג בעבר. האם יש צורך לבצע בירור נוסף לאור הממצאים? תודה רבה.

חשוב האם ה RBBB הוא אכן חדש ואם זה חסם מלא CRBBB או חלקי ICRBBB באם זה חסם מלא ,חדש, יש מקום להמשך ברור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים