לחץ בחזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/04/2009 | 12:48 | מאת: .

שלום, אני בת 26 לפני כחצי שנה עברתי כריתת חצוצרה בשל הריון חוץ רחמי, במהלך ההריון חשתי גם לחץ חזק מאוד בחזה.במהלך חצי שנה הלחץ הזה מופיע לסירוגין לרוב בצד ימין ולעיתים בצד שמאל של החזה. בדיקת האקג שעשיתי לפני חצי שנה יצאה תקינה.משלשום אני מתעוררת משינה עם לחץ חזק מאוד בחזה לרוב ימין ואתמול התלווה ללחץ גם חולשה חזקה בכתף ימין ודפיקות לב מהירות מרגע שאני פוקחת עיניים. השאלה שלי האם כל הסימפטומים הללו קשורים ללב? ממה זה יכול להיות?

12/04/2009 | 13:56 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום ליאת, התלונות המתוארות אינן אופייניות דווקא לבעיית לב, ויכולות להיות להן גם סיבות אחרות. רופא המשפחה המטפל בך יוכל לסייע לך בבירור התופעה. בריאות שלימה וחג שמח.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים