כאב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/10/2020 | 01:18 | מאת: א

שלום, אני בן 21, משתדל לרוץ 3 פעמים בשבוע. עכשיו חזרתי לאחר הפסקה של חודשיים, ועם זאת תופעה מוכרת כבר כמה שנים, שלפעמים במהלך הריצה יש לי כאבים בחזה (בפעם האחרונה גם הקרינו ליד שמאל). הכאב נפסק עם סיום הריצה. בעבר עשיתי אקו לב שהיה תקין וגם בדיקת מאמץ תקינה. האם עדיין יש חשש לבעיה בלב? ואם כן מהי יכולה להיות - קצב? מסתם? איסכמיה? היית ממליץ על בירור נוסף ואם כן איזה? אשמח לדעת גם למה מכוון בדרך כלל כאב מסוג זה. תודה

אתה בן 21 ובדיקות עשית "בעבר". באיזה גיל? אם עשית לאחרונה אקו ובדיקת מאמץ שהיו תקינות אינני רואה סיבה לחזור עליהן.

08/10/2020 | 11:28 | מאת: א

שנתיים אני לא רואה הבדל משמעותי בכאב שתי הבדיקות האלה מספיקות כדי לומר שאין בעיה?

הבדיקות מספיקות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים