סטטינים לחולה לבבי וויטמינים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

22/01/2020 | 09:02 | מאת: אהרון

קראתי, כי "B3 = ניאצין הוא ויטמין הפועל טוב יותר מכל תרופה אחרת לאיזון שומני הדם, כלומר הוא עדיף על פני טיפול תרופתי של סטטינים. אני חולה לבבי לאחר מעקפים ונוטל בקביעות סטטינים, הערכים מצוינים ואין בעיות, תודה לאל. כדאי לנסות את הויטמין B3 במקום הסטטינים לתקופה קצובה או שמא כדאי ליטול גם תרופת סטטינים וגם את הויטמינים? אודה להתייחסות בעניין זה

סטטין אתה חייב להמשיך עם או ללא קשר לכל מיני ויטמינים שלא הוכחו ( להבדיל מהסטטינים ) שעושים משהו .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים