פעילות גופנית עם כדורים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/11/2019 | 03:44 | מאת: שימי

לדר היקר!בן 38 נוטל אורמוקס ללחץ גולגולתי מתון שנובע מNF2 עברתי רדיוכירוגיה לפני 4 שנים ברוך ה הכל בסדר אבל איבדתי את שמיעתי לחלוטין חירש! עד לפני 3 שנים ריצה יום יומית של 10 קמ להנאה בלבד השאלה כזו האם אפשר להמשיך לרוץ במצבי. לחץ גולגולתי מתון אורמוקס למניעת בצקות בעיינים ואחד מג קלונקס לפני שינה.יש לציין שאני הורדתי במינון הריצה ל5 קמ ואף לפעמים עושה הליכה מהירה , מה דעתך כמומחה?ושאלה של חבר ששואל מדוע אנשים בריאים לחלוטין לפי מה שאומרים מקבלים לא עלינו דום לב פתאומי בזמן שינה הוא ממש בחרדות מהנושא יש לציין שהוא נבדק אקו אקג הולטר והכל תקין כולל בדיקות דם! באם תוכל לענות בבבקשה

לא רואה סיבה שתפסיק לרוץ באשר לחבר - מי שמקבל דום לב בשינה איננו בריא הבעיה רק שלא תמיד עולים על בעיה לפני שזה קורה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים