טיפול ב- atrial-fibrillation-acute

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/10/2019 | 10:19 | מאת: דורית

ד"ר אליאן שלום. אני בת 70 והושפזתי בין ה-13-15/10/19 בגלל atrial-fibrillation-acute (דופק 140). הצליחו להביא אותי לסינוס עם PROCOR + IKAKOR רק אחרי 21 שעות. בשיחרור מבית החולים, נתנו לי: 1. 5mg ELIQUIS פעמיים ביום למשך 3 שבועות + 2. NEXIUM 20 mg פעם ביום + 3. CARDILOC 2.5mg פעם ביום זו פעם הראשונה שזה קורה לי ואני בריאה באופן כללי ולא נוטלת תרופות חוץ מזריקות B12. הכולסטרול שלי עומד על HDL 58.4 + LDL-169 + TRIGLYCERIDES 141.9. לא לוקחת סטטינים. שאלות שלי הם: 1. האם הטיפול התרופתי שקיבלתי הוא נכון? 2. האם אני חייבת לקחת את הNEXIUM כל התקופה שאני לוקחת ELIQUIS? 3. מתוכננת לי נסיע לUSA בעוד כ-4 שבועות. האם מומלץ לנסוע/לא לנסוע (בגלל שזה פעם הראישונה שאני מטופלת בתרופות שהם חדשות לי). נכון לעכשיו אין לי תופעות לוואי. תודה

התרופות שקבלת בהחלט מתאימות צריך יותר נתונים עלייך כדי להחליט למשל לכמה זמן להמשיך את האליקוויס נקסיום מגן על הקיבה וכדאי בשלב זה להמשיך אותו. אם תשתרי על קצב סדיר לר רואה מניעה שתסעי לחו"ל

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים