בעיית קצב לב וקשר להתקף לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/10/2019 | 22:00 | מאת: גלי

שלום רב,בת 57 לפני כשנה היה לי בעית קצב, מאז אני מטופלת באספירין, קרדילוק. באופן כללי מצב בריאותי הכללי טוב, עושה הרבה הליכות, שומרת על תזונה ומקווה שהכלבסדר. שאלתי היא,האם בעיית קצב יכולה להיות חד פעמית? ואם אני מטופלת בכדורים ושומרת על אורח חיים תקין,האם יכול להיות שלא יהיה שוב בעיית קצב ופרפור עליות? או שבטוח הסיפור המפחיד יחזור על עצמו? מה שקרה לי זה יום בהיר אחד היה לי דופק 150 במנוחה,ורק בבית חולים עם כדורים המצב חזר לקדמותו. שאלה נוספת היאהאם מי שיש לו בעיית קצב יקבל בטוח התקף לב? מזה אני ממש פוחדת. אודה לך מראז על התיחסותך.

ברפואה אין בטוח, למי שהיה פעם פרפור פרוזדורים יש יותר סיכוי לארוע חוזר. לפרפור פרוזדורים אין שום קשר להתקף לב.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים