דופק לב - פעימות מוקדמות ופיזיותרפיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

16/05/2019 | 08:13 | מאת: ג'ול בן

שלום ד"ר, אני בת 65 לפני שנה התגלה אצלי דופק לא סדיר (פעימה מוקדמת) עשיתי אקו לב,בדיקת לב במאמץ והרופא אמר שהכל תקין. נתן לי פרולול לקחת לפי ההרגשה. האמת כמעט שלא הזדקקתי לזה. לאחרונה עקב כאבים בפרקים בעיקר בברך אני נאלצת לעשות פיזיותרפיה ושם הם לא מסכימים מאחר שהמכשירים החשמליים לדבריהם עלולים לגרום להפרעות קצב. שאלתי: מה עלי לעשות בכל זאת כלי להקל על כאבי הברך ואם אקח ביום הטיפול פרולול האם זה יעזור ובכלל מה דעתך בנושא לתשובתך אודה

אני סבור שהאנשי הפיזיו טרפיה ממש טועים. אם הבדיקות של הלב תקינות ויש לך רק לעיתים קרובות פעימה מוקדמת אין שום מניעה שתעשי טיפולי חשמל,במידה וכמות הפעימות המוקדמות תגבר כתוצאה מהטיפול ( ממש לא בטוח שזה יקרה ) תיקחי את הפרולול באופ קבוע.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים