התלבטות לגבי טיפול.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/03/2019 | 11:50 | מאת: אדיר

שלום דוקטור אשתף אותך בבעייתי מכיוון שאני לא מוצא תשובה מושכלת כל-כך עד כה. אני בן 24 ברקע פעימות מוקדמות בעיקר במאמץ! הולטר: 3 ביממה בדיקת מאמץ: APCS בודדות ואקו לב תקין. אז ככה , הדבר העיקרי שמטריד אותי נורא הוא ארועים(3) של סחרחורת שקורים באופן די נדיר .. אחת לכמה חודשים .. פעמיים מהם לוו בדופק מהיר שנרגע לאחר דקה בערך. 1.*****האם אני יכול לבצע פעילות גופנית מאומצת???***** 2.האם יש מקום להכנס ללחץ ולהתחיל בדיקות למשל לופ רקורדר או פשוט לקוות מפעם לפעם שהכל יסתדר והמצב לא נשמע נורא? 3.האם יש מצב שזה יסתדר ולא יחזור על עצמו? שאלה 1 חשובה לי נורא מכיוון שמאז הפסקתי לחלוטין פעילות. תודה מראש!!!

אין שום מניעה לחזור לפעילות. להיפך. לפי האקו יש לך לב בריא .ואתה גם צעיר. אז מספיק בדיקות עשית. תחזור לפעילות והכל יסתדר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים