ארועיvt

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/03/2019 | 11:03 | מאת: אור

שלום 1.האם אירועי VT קצרים שמתרחשים אחת לכמה חודשים עם תסמינים של סחרחורת ודפיקות לב במנוחה מסוכנים? 2.האם זה מצריך טיפול כלשהו? 3.האם מסוכן לעשות פעילות גופנית מאומצת שגורמת לפעימות מוקדמות במאמץ שברקע חשד לVT?

VT או טקיקרדיה חדרית יכול להיות העייתי עם יש מחלת לב ברקע בלי לדעת עליך כלום בלי להבין איזה VT זה ( כמה פעימות ,באיזה קצב ) - לא ניתן להשיב

17/03/2019 | 12:44 | מאת: אור

אני חושד שיש לי זה עוד לא נתפס .. זה אחת לכמה חודשים תחושה כאילו משהו מתעסק לי בלב אחר כך סחרחורת ילאחר מכן דופק מהיר.. האם בעקבות החשד להפסיק פעילות גופנית? או שאין קשר? כל הבדיקות שלי תקינות מלבד פעימות מוקדמות במאמץ.. גיל 24

מאד רצוי לנסות ולתעד את הפרעת הקצב.ישנן מספר אופציות. אם עשית אקו והוא תקין ואם עכשיו יש רק פעימות מוקדמות לא צריך להפסיק פעילות גופנית

17/03/2019 | 15:40 | מאת: אור

קרה לי מקרה כזה לפני חצי שנה , והיום היה לי שוב יש מכשירים שאני אוכל לשים על עצמי לזמן ככ ארוך?

17/03/2019 | 16:28 | מאת: אור

האם זה נראה הגיוני לארוע vt התסמינים שאני מתאר? מה זה כבר יכול להיות אם לא זה? כרגע אני אחרי המקרה אני ממש פוחד מהמקרה הבא .. מה אתה מציע? אני בסיכון כרגע בכלל? , יש טעם ללכת לבית חולים? תודה..

17/03/2019 | 17:45 | מאת: אור

סליחה על הריבוי שאלןת אני פשוט ממש מודאג היה לי תחושה שהלב מתהפך ואחר כך סחרחורת ואחר כך דופק מהיר.. האם הסחרחורת לא אמורה להגיע כשהדופק מהיר? למה היא הגיעה לפני הדפיקות לב? יש לזה הסבר פיזיולוגי?

VT לא אופייני ללב בריא צריך לתעד את הפרעת הקצב, ישנם מכשירים הנקראים לופ ריקורדר שאפשר ללכת איתם חודשים לסחרחורת יש מספר סיבות ואם היא מופיעה חד משמעית לפני התחלת דפיקות הלב סיבתה אחרת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים