מה אומרות תוצאות מבחן המאמץ?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/03/2019 | 11:42 | מאת: גד

שלום, אני בן 40 הפסקתי לעשן לפני 5 חודשים, בעקבות מיחושים קלים בחזה וביד שמאל נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ, אשמח לדעת מה אומרות התוצאות. לפני בדיקה - דופק 93, לחץ דם ד״א 80, סיס 130 שיא המאמץ - דופק 162, לחץ דם ד״א 70, סיס 160 המבחן נמשך 7:13 דקות הנבדק הגיע למאמץ של mets 8.60 הגיע ל - 90% מן הדופק הצפוי לגילו. המבחן הופסק: דופק מטרה סיכום: כושר בינוני באקג במנוחה שינויים דיפוזיים ב st-t עם התגברות שינוים במאמץ תגובת לחץ דם תקינה ללא תלונות לבביות מבחן מאמץ לא פסקני. תודה רבה מראש.

לא מבין מה זה שינויים דיפוזיים. בארגומטריה לא תקינה מופיעים שינויים במקטע ה ST - צניחות. צריך לראות את הבדיקה כדי להבין

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים